Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Glax is een dienstenchequeonderneming die jou graag wil helpen bij je huishoudelijke taken. Dat kan schoonmaken zijn maar ook strijken, koken en de boodschappen halen, kunnen tot de opdrachten behoren. De gewerkte uren worden vergoed door middel van dienstencheques.

Voorheen Adecco Home Services nu Glax.

De 1300 huishoudhulpen en 39 consulenten van Glax kende u tot in december 2018 onder de naam Adecco Home Services. Adecco heeft begin 2019 haar afdeling dienstencheques overgedragen aan Glax. Bij Glax is hulp bieden in het huishouden steeds de eerste focus.

Wij helpen u graag verder

Mocht je bijkomende vragen hebben over Glax als bedrijf, op zoek zijn naar hulp in je huishouden of je wil graag als huishoudhulp aan de slag, neem gerust contact op.

Glax is een dienstenchequesonderneming dat actief is over gans Belgiƫ. Wij helpen u graag bijde huishoudelijke taken. Al onze huishoudhulpen zijn bij ons tewerkgesteld in het kader van dienstencheques. U kunt beroep doen op onze huishoudhulp voor het poetsen van uw woning, strijken, koken en boodschappen doen

Begin 2019 heeft Adecco Group zijn afdeling Adecco Home Services overgelaten aan Group Fimmus, gespecialiseerd in dienstencheques. Adecco Home services heeft daardoor een nieuwe naam gekregen,nl. Glax.

Bent u op zoek naar een huishoudhulp, wenst u zelf aan de slag te gaan als huishoudhulp of wenst u meer informatie over glax, neem dan contact met ons op.

Kom met ons in contact

Je hebt een vraag over huishoudhulp met dienstencheques. Dan kan je onze consulenten uiteraard telefonisch contacteren tijdens de kantooruren.