Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Glax Huishoudhulp met Dienstencheques

Glax is een dienstenchequeonderneming die jou graag wil helpen bij je huishoudelijke taken. Dat kan schoonmaken zijn maar ook strijken, koken en de boodschappen halen, kunnen tot de opdrachten behoren. De gewerkte uren worden vergoed door middel van het systeem van dienstencheques. De 1300 huishoudhulpen en 39 consulenten van Glax kende je tot in december 2018 onder de naam Adecco Home Services. Adecco heeft begin 2019 haar afdeling dienstencheques overgedragen aan Glax. Wij blijven jou uiteraard graag verder helpen.

Bij Glax is hulp bieden in het huishouden steeds de eerste focus.

Mocht je bijkomende vragen hebben over Glax als bedrijf, op zoek zijn naar hulp in je huishouden of je wil graag als huishoudhulp aan de slag, neem gerust contact op. Glax is als dienstenchequesonderneming actief over gans België. Al onze huishoudhulpen zijn bij ons tewerkgesteld in het kader van dienstencheques. Bent u op zoek naar een huishoudhulp, wenst u zelf aan de slag te gaan als huishoudhulp of wenst u meer informatie over Glax, neem dan contact met ons op.

Kom met ons in contact

Je hebt een vraag over huishoudhulp met dienstencheques. Dan kan je onze consulenten uiteraard telefonisch contacteren tijdens de kantooruren.