Overslaan en naar de inhoud gaan

In Overijse helpt Glax jou graag aan een huishoudhulp met dienstencheques. Onze huishoudhulpen bieden een helpende hand aan bij het poetsen van jouw woning, het strijken van je was, het koken van jouw maaltijd of het in huishalen van jouw boodschappen. Ben je benieuwd naar het kostenplaatje van dit alles? Ook dat neem je er met plezier bij. Met dienstencheques is dit mogelijk aan een voordelige prijs.

Glax in Overijse: kiezen voor betrouwbare, betaalbare huishoudhulpen met dienstencheques

Op zoek naar een betrouwbare, gekwalificeerde huishoudhulpen met dienstencheques in Overijse? Dan zit je bij Glax aan het juiste adres. Onze huishoudhulpen worden zorgvuldig door ons gescreend en opgeleid, zodat jij van de allerbeste dienstverlening verzekerd bent. Dankzij de dienstencheques is dit ook mogelijk aan een voordelig uurtarief, en daarbovenop geniet je achteraf ook nog eens van een belastingvoordeel.

Vraag hier je huishoudhulp met dienstencheques in Overijse aan

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vraag hieronder digitaal jouw huishoudhulp met dienstencheques aan. Zodra wij jouw vraag gekregen hebben, nemen we contact op en zorgen we voor een huishoudhulp

Openingsuren

  • Maandag: 8u30-12u30//13u30-17u30
  • Dinsdag: 8u30-12u30//13u30-17u30
  • Woensdag: Voormiddag gesloten// Namiddag telefonisch bereikbaar
  • Donderdag: Telefonisch bereikbaar
  • Vrijdag: gesloten

Info

Contacteer ons