Overslaan en naar de inhoud gaan

Woon je in Oudenaarde of in de buurt van Oudenaarde en zoek je een betaalbare huishoudhulp met dienstencheques? Dan loont het zeker de moeite om met Glax in zee te gaan. Zo beschikken onze huishoudhulpen over de nodige kennis en ervaring om jou enkele tijdrovende taken uit handen te nemen, zoals poetsen, strijken, boodschappen doen en koken. En het allerbeste nieuws? Mét Dienstencheques kan dit tegen een betaalbare prijs.

Dienstencheques in Oudenaarde? Eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar

Wil je in Oudenaarde een betrouwbare, gekwalificeerde huishoudhulp met dienstencheques in huis halen? Dankzij Glax is dit kinderspel. Onze huishoudhulpen worden zorgvuldig gescreend en opgeleid, zodat jij zorgeloos kan genieten van je herwonnen vrije tijd. Duur hoeft dit trouwens niet te zijn. Met dienstencheques betaal je de gepresteerde uren aan een betaalbaar uurtarief en geniet je achteraf van een belastingvermindering.

Een huishoudhulp met dienstencheques in Oudenaarde aanvragen

Wil je zo snel mogelijk jouw huishouden vergemakkelijken, vraag dan hieronder met ons aanvraagformulier jouw huishoudhulp met dienstencheques aan.

Heb je ook bepaalde voorkeuren wat betreft het aantal te presteren uren of eventueel bepaalde voorkeurdagen? Vergeet die dan zeker niet in te vullen.

Openingsuren

  • Maandag: 8u30-12u30//13u30-17u
  • Dinsdag: Op afspraak
  • Woensdag: Op afspraak
  • Donderdag: 8u30-12u30//namiddag op afspraak
  • Vrijdag: Op afspraak

Info

Contacteer ons