Overslaan en naar de inhoud gaan

Een huishoudhulp met dienstencheques nodig in Lokeren? Dan kan je je zoektocht staken. De huishoudhulpen van Glax zorgen ervoor dat jouw woning er piekfijn bijligt, dat al het wasgoed netjes gestreken wordt, dat de koelkast goedgevuld is of dat er een heerlijk maal klaarstaat als je van het werk naar huis komt. Benieuwd wat dit gaat kosten? Met dienstencheques kan dit allemaal aan een voordelig tarief.

Eenvoudig, betrouwbaar en voordelig! Gebruik dienstencheques in Lokeren

Gebruikmaken van een betrouwbare, gekwalificeerde huishoudhulp met dienstencheques in Lokeren? Dat kan bij Glax. Om de allerbeste service te garanderen, worden alle huishoudhulpen zorgvuldig door ons gescreend en opgeleid. Dankzij de dienstencheques haal je bovendien een uitstekend paar helpende handen in huis aan een voordelig uurtarief. Daarbovenop zijn de dienstencheques ook fiscaal aftrekbaar. Van luxe gesproken.

Vraag een huishoudhulp met dienstencheques in Lokeren aan

Sta je te popelen om hulp in te schakelen? Dan kan je hieronder jouw huishoudhulp met dienstencheques aanvragen. Heb je bepaalde voorkeuren wat betreft het aantal te presteren uren of eventueel bepaalde voorkeurdagen, vergeet niet dit aan te geven in je aanvraagformulier. Wij houden graag rekening met jouw wensen.

Openingsuren

  • Maandag: Op afspraak of telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag: 8u30-12u30//13u30-17u
  • Woensdag: Op afspraak of telefonisch bereikbaar
  • Donderdag: Op afspraak of telefonisch bereikbaar
  • Vrijdag: Op afspraak of telefonisch bereikbaar

Info

Contacteer ons