Overslaan en naar de inhoud gaan

Wil je een beroep doen op een betaalbare poetshulp met dienstencheques? En woon je in het Leuvense? Glax helpt jou graag bij je zoektocht naar een extra paar handen om je huishoudelijk werk te verlichten. Poetsen, strijken, koken of boodschappen doen. Onze huishoudhulpen weten hoe ze de handen uit de mouwen moeten steken. Ook het kostenplaatje neem je er met plezier bij, want met dienstencheques is dit mogelijk aan een voordelig tarief.

Dienstencheques in Leuven? Eenvoudig, betrouwbaar en voordelig

Dankzij Glax vind je gemakkelijk een betrouwbare, gekwalificeerde huishoudhulp in Leuven. Daar kan je vanop aan. Zo worden onze huishoudhulpen zorgvuldig door ons gescreend en opgeleid om de allerbeste dienstverlening te verzekeren. En het kostenplaatje? Dankzij de dienstencheques is dit mogelijk aan een voordelig uurtarief, en daarbovenop geniet je achteraf ook nog eens van een belastingvoordeel.

Vraag hier je huishoudhulp met dienstencheques in Leuven aan

Interesse in onze diensten? Vraag dan hieronder digitaal jouw huishoudhulp met dienstencheques aan. Met eventuele voorkeuren, zoals het aantal te presteren uren of bepaalde voorkeurdagen, houden wij met veel plezier rekening. Vermeld deze zeker in je aanvraag.

Openingsuren

  • Maandag: 8u30-12u30// 13u30-17u30
  • Dinsdag: 8u30-12u30//13u-17u
  • Woensdag: Op afspraak
  • Donderdag: Op afspraak
  • Vrijdag: 8u30-12u30//13u30-17u30

Info

Contacteer ons