Overslaan en naar de inhoud gaan

In Kortenberg helpt Glax jou graag aan een huishoudhulp met dienstencheques. Onze huishoudhulpen bieden een helpende hand aan bij het poetsen van jouw woning, het strijken van je was, het koken van jouw maaltijd of het in huishalen van jouw boodschappen. Ben je benieuwd naar het kostenplaatje van dit alles? Ook dat neem je er met plezier bij. Met dienstencheques is dit mogelijk aan een voordelige prijs.

Glax in Kortenberg: kiezen voor betrouwbare, betaalbare huishoudhulpen met dienstencheques

Op zoek naar een betrouwbare, gekwalificeerde huishoudhulpen met dienstencheques in Kortenberg? Dan zit je bij Glax aan het juiste adres. Onze huishoudhulpen worden zorgvuldig door ons gescreend en opgeleid, zodat jij van de allerbeste dienstverlening verzekerd bent. Dankzij de dienstencheques is dit ook mogelijk aan een voordelig uurtarief, en daarbovenop geniet je achteraf ook nog eens van een belastingvoordeel.

Vraag hier je huishoudhulp met dienstencheques in Kortenberg aan

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vraag dan hieronder digitaal jouw huishoudhulp met dienstencheques aan. Zodra wij jouw vraag gekregen hebben, nemen we contact op en zorgen we voor een huishoudhulp.

Openingsuren

  • Maandag: 8u30-12u30 (op afspraak)
  • Dinsdag: Telefonisch bereikbaar
  • Woensdag: Telefonisch bereikbaar
  • Donderdag: Telefonisch bereikbaar
  • Vrijdag: 13u30-17u30 (op afspraak)

Info

Contacteer ons