Overslaan en naar de inhoud gaan

Nood aan een betaalbare huishoudhulp met dienstencheques in Etterbeek? Bij Glax zit je daarvoor absoluut aan het juiste adres. Zo zijn onze huishoudhulpen perfect opgeleid om jou bij te staan bij de meest vervelende huishoudelijke klusjes. Ongeacht of het om poetsen, koken, boodschappen doen of strijken gaat. Ook wat het kostenplaatje betreft zit je zeker goed. Met dienstencheques hoeft dit helemaal niet duur te zijn.

Een huishoudhulp met dienstencheques in Etterbeek? Focus op eenvoud, betrouwbaarheid en betaalbaarheid

Een gekwalificeerde, betrouwbare huishoudhulp met dienstencheques vinden in Etterbeek? Dat kan dankzij Glax. Onze huishoudhulpen worden zorgvuldig door ons gescreend en opgeleid, zodat jij van de allerbeste dienstverlening kan genieten. Met dienstencheques is dit ook voordelig. Je betaalt de gepresteerde uren aan een voordelig uurtarief en daarbovenop geniet je nog van een fikse belastingvermindering.

Een huishoudhulp met dienstencheques in Etterbeek aanvragen

Wil je graag hulp in huis halen, vraag dan hieronder digitaal een huishoudhulp met dienstencheques aan. Ook bepaalde voorkeuren, wat betreft het aantal te presteren uren of eventueel bepaalde voorkeurdagen, mag je in je aanvraagformulier vermelden. Wij helpen je dan graag verder.

Openingsuren

  • Maandag: 8u30-12u30 // op afspraak of telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag: kantoor gesloten wel telefonisch bereikbaar
  • Woensdag: op afspraak of telefonisch bereikbaar
  • Donderdag: op afspraak of telefonisch bereikbaar
  • Vrijdag: op afspraak of telefonisch bereikbaar

Info

Contacteer ons