Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar een huishoudhulp met dienstencheques in Hoogstraten? Daar helpt Glax je graag mee. Onze huishoudhulpen bieden jou een helpende hand aan bij het poetsen, koken, strijken of boodschappen doen, zodat jij straks lekker achterover kan leunen. En ook over het kostenplaatje hoef je je geen zorgen te maken. Met dienstencheques kan dit aan een voordelig tarief.

Glax in Hoogstraten? Eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar

Bij Glax worden alle huishoudhulpen met dienstencheques in Hoogstraten zorgvuldig gescreend en opgeleid, waardoor jij kan bouwen op een betrouwbare en gekwalificeerde hulp in huis. Met dienstencheques hoeft dit ook helemaal niet duur te zijn. Je betaalt enkel de gepresteerde uren aan een voordelig uurtarief en je geniet je daarbovenop nog eens van hun fiscale aftrekbaarheid. Wat een gemak!

Een huishoudhulp met dienstencheques in Hoogstraten aanvragen

Kom je graag thuis in een propere woning? Vraag dan snel hieronder jouw huishoudhulp met dienstencheques aan. Of bel even, of kom langs in ons kantoor of maak een afspraak.

Heb je ook bepaalde voorkeuren wat betreft het aantal te presteren uren of eventueel bepaalde voorkeurdagen, breng ons dan hierover hier op de hoogte. Wij houden graag rekening met jouw wensen.

Openingsuren

  • Maandag: 8u30-12u30 // Op afspraak of telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag: 8u30-12u30 // Op afspraak of telefonisch bereikbaar
  • Woensdag: 8u30-12u30 // Op afspraak of telefonisch bereikbaar
  • Donderdag: 8u30-12u30 // Op afspraak of telefonisch bereikbaar
  • Vrijdag: Kantoor is gesloten maar wel telefonisch bereikbaar

Info

Contacteer ons