Overslaan en naar de inhoud gaan

Wil je graag een huishoudhulp met dienstencheques inschakelen in Ciney? Glax helpt je hierbij graag verder. Onze huishoudhulpen nemen je de meest tijdrovende en vervelende huishoudelijk taken uit handen, zodat jij zorgeloos van je vrije tijd kan genieten. Strijken, poetsen, koken of boodschappen doen. Alles kan. En met dienstencheques hoeft dit helemaal niet duur te zijn.

Dienstencheques in Ciney: eenvoudig, betrouwbaar en voordelig

Voor een betrouwbare, gekwalificeerde huishoudhulp met dienstencheques in Ciney zit je bij Glax meteen goed. Onze huishoudhulpen worden door ons allemaal zorgvuldig gescreend en opgeleid om de allerbeste service te verzekeren. Met de dienstencheques betaal je bovendien de gepresteerde uren aan een voordelig uurtarief en geniet je van hun fiscale aftrekbaarheid. Zo hoef je je ook over het kostenplaatje geen zorgen te maken.

Een huishoudhulp met dienstencheques in Ciney aanvragen?

Zo snel mogelijk een huishoudhulp inschakelen kan door hieronder het aanvraagformulier in te vullen en zo jouw huishoudhulp met dienstencheques aan te vragen. Bepaalde voorkeuren wat betreft het aantal te presteren uren of eventuele voorkeursdagen, geef je best aan in je aanvraag. Wij houden graag rekening met jouw wensen.

Openingsuren

  • Maandag: Telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag: Telefonisch bereikbaar
  • Woensdag: 8u30-12u30 (telefoonisch bereikbaar) // 13u30-17u30 (op afspraak)
  • Donderdag: Op afspraak
  • Vrijdag: 8u30-12u30 // 13u30-17u30

Info

Contacteer ons