Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoek je een huishoudhulp met dienstencheques in Brussel? Dan mag je je zoektocht meteen staken. Glax is jouw ideale partner. Onze huishoudhulpen nemen graag de meest vervelende huishoudelijke klusjes van je over. Poetsen, boodschappen doen, strijken of koken. Jij bepaalt zelf wat je aan jouw huishoudhulp overlaat. En met dienstencheques kost dit je allesbehalve een stevige duit.

Dienstencheques in Brussel: focus op betrouwbaarheid, eenvoud en betaalbaarheid

Wil je in Brussel een gekwalificeerde, betrouwbare huishoudhulp met dienstencheques in huis halen? Dat kan. Bij Glax worden alle huishoudhulpen door ons zorgvuldig gescreend en opgeleid, zodat jij van een portie welverdiende rust kan genieten. Onze dienstverlening is bovendien betaalbaar: met dienstencheques betaal je de gepresteerde uren aan een voordelig uurtarief en geniet je daarbovenop nog eens van een belastingvermindering.

Vraag je huishoudhulp met dienstencheques in Brussel digitaal aan

Kan je nauwelijks wachten om een beroep te doen op onze diensten? Vraag dan snel digitaal jouw huishoudhulp met dienstencheques aan. Noteer ook bepaalde voorkeuren, wat betreft het aantal te presteren uren of eventueel bepaalde voorkeurdagen in het aanvraagformulier. Wij houden graag rekening met jouw wensen.

Openingsuren

  • Maandag: op afspraak of telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag: kantoor gesloten wel telefonisch bereikbaar
  • Woensdag: kantoor gesloten
  • Donderdag: kantoor gesloten
  • Vrijdag: voormiddag op afspraak of telefonisch bereikbaar // 13u30-17u

Info

Contacteer ons