Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar een huishoudhulp met dienstencheques in Antwerpen? Dan ben je bij Glax aan het juiste adres. Onze huishoudhulpen uit de regio Antwerpen helpen je hierbij met veel plezier. Strijken, poetsen, koken of boodschappen doen. Zij nemen je de meest tijdrovende of vervelende klusjes allemaal moeiteloos uit handen. Benieuwd naar het kostenplaatje? Met dienstencheques hoeft dit helemaal niet duur te zijn.

Dienstencheques in Antwerpen: eenvoudig, betrouwbaar en voordelig

Met Glax haal je in een wip een betrouwbare, gekwalificeerde huishoudhulp met dienstencheques in huis. Alle huishoudhulpen worden zorgvuldig door ons gescreend en opgeleid om je optimaal bij te staan bij alle huishoudelijke taken. Wil je graag van die stapel was af of kom je graag in een proper huis met goedgevulde koelkast thuis? Dit kan allemaal. En dankzij de dienstencheques is dit mogelijk aan een voordelig uurtarief. Daarbovenop zijn de dienstencheques ook fiscaal aftrekbaar. Wat een luxe!

Vraag een huishoudhulp met dienstencheques in Antwerpen aan

Kan je niet wachten om hulp in huis te halen? Vraag hieronder dan jouw huishoudhulp met dienstencheques aan. Of bel ons even of kom langs in ons kantoor of maak een afspraak.

Heb je bepaalde voorkeuren wat betreft het aantal te presteren uren of eventueel bepaalde voorkeurdagen, vergeet niet dit aan te geven. Wij houden graag rekening met jouw wensen.

Openingsuren

  • Maandag: 8u30-12u30 // 13u-17u
  • Dinsdag: Op afspraak
  • Woensdag: Op afspraak
  • Donderdag: Op afspraak
  • Vrijdag: 8u30-12u30 // 13u-17u

Info

Contacteer ons