Overslaan en naar de inhoud gaan

Huishoudoplossingen op maat van actieve 60-plussers

60+, maar niet minder actief! Dienstencheques helpen.

Na een lange, intensieve loopbaan heb je je rust en ontspanning dubbel en dik verdiend. Waar het voor je pensioen grotendeels je werkgever was die bepaalde hoe je dag eruitzag, beslis je nu zelf hoe je je leven indeelt. Geniet je eindelijk van wat tijd voor jezelf? Of kies je opnieuw voor een volle agenda, maar dan met activiteiten waar je voorheen nooit genoeg tijd voor vond? Welke weg je ook inslaat: je bent met pensioen, maar daarom duidelijk niet minder actief!

Volop genieten van je pensioen

Tijdens je pensioen hoef je niet per se trouw te blijven aan je oude gewoontes. Breek met vertrouwde patronen en kies voor activiteiten die je écht leuk vindt. Om te ontdekken wat je graag wil doen, kun je een ‘bucket list’ opstellen. Dit is een lijst van wat je allemaal nog wil meemaken of bereiken.Zijn er dromen die je nog wil waarmaken? Schrijf ze op en kijk of ze haalbaar zijn. Nu heb je namelijk de tijd om te reizen, eindelijk Spaans te leren in avondschool of meer tijd door te brengen met familie en vrienden.

Glax: huishoudhulp op maat van jouw leven

De oplossing? Een huishoudhulp via dienstencheques! Contacteer ons vrijblijvend!

Kom met ons in contact

Je hebt een vraag over huishoudhulp met dienstencheques. Dan kan je onze consulenten uiteraard telefonisch contacteren tijdens de kantooruren.